VIDEO: Objavljen trejler za "Ratove zvezda"

Novi trejler za "Ratove zvezda: Poslednji Džedaj" objavljen je posle nekoliko meseci čekanja.
Lucasfilm je konačno predstavio duži uvod u osmi nastavak svemirske sage, čiji smo tizer imali priliku da pogledamo u aprilu.
 
Trejler prikazuje Rej (Dejzi Ridli) i Fina (Džon Bojega) uz Luka Skajvokera (Mark Hamil) koji će, prema svemu sudeći, u ovom nastavku imati zapaženiju ulogu, budući da se u sedmom delu pojavio na kratko tek na kraju filma. 
 
Epizoda VIII u režiji Rajana Džonsona prati događaje nakon uspešnog "Sila se budi" iz decembra 2015. 
 
U filmu se vraćaju Oskar Ajzak, Lupita Njongo, Endi Sekris, Domnal Glison, Entoni Danijels i Gvendolin Kristi, a među novim "igračima" su Keli Mari Tren, Lora Dern i Benisio del Toro. 
 
Film je poslednje ostvarenje pokojne Keri Fišer, princeze Leje, koja je umrla u decembru prošle godine. 
 
"Ratovi zvezda: Poslednji Džedaj" u Srbiji će biti premijerno prikazan 14. decembra.
 
  • Seljak

    10.10.2017 18:08
    ---
    Moćna zabava!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.

"Openhajmer" osvojio sedam BAFTA nagrada

Tročasovni ep o izradi atomske bombe tokom Drugog svetskog rata "Openhajmer" osvojio je danas na dodeli filmskih nagrada BAFTA ukupno sedam priznanja, javlja Rojters.