VIDEO: Vil Smit u novom filmu rešava zločine sa mitskim bićima

Vila Smita publika će uskoro imati priliku da gleda u naučnofantastičnom filmu "Bright", ostvarenju reditelja Dejvida Ajera.

Radnja ove krimi-akcije smeštena je u svetu gde mitska bića poput patuljaka, vila i vilenjaka žive zajedno s ljudima, a vlasti su primorane da sarađuju sa njima. "Bright" donosi priču o dva policajca u Los Anđelesu koji zajedno moraju da razotkriju zločin. Smit glumi policajca Derila Vorda, a njegov partner Džoel Edžerton je ogar.

Pored Smita i Edžertona, u filmu glume još Lusi Fraj kao mlada vilenjakinja Tika koja poseduje čarobni štapić, Edgar Ramirez kao patuljak Kandomere koji radi za magičnu diviziju FBI-a, Hepi Anderson kao Montehju, Andrea Navedo kao policajka Perez i mnogi drugi.

Netflix je u ovaj film uložio 90 miliona dolara, a "Bright" će početi da se prikazuje na popularnom servisu od 22. decembra ove godine.

  • Zoja

    31.10.2017 11:00
    Vil Smit je bas dopadljiv lik. Jedino sto su ovi novi filmovi budalastine.
  • Maya

    30.10.2017 09:28
    Here we go again
    "Men in black" ali sa vilenjacima...?
    Skontao covek gde je zarada, pa rekao: "Aj jos jedan krug" :)
  • Jakov

    29.10.2017 16:43
    Jedan od najgorih glumaca ikad. Nikako mi nije jasno zašto ga iko angažuje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.