VIDEO: Novi trejler za film "Downsizing" sa Metom Dejmonom

Stigao je novi trejler neobičnog i duhovitog filma "Smanjivanje" (Downsizing) u kojem dvostruki dobitnik Oskara Kristof Valc igra Srbina Dušana Mirkovića.
VIDEO: Novi trejler za film "Downsizing" sa Metom Dejmonom
Foto: 021

Film "Smanjivanje" govori nam o tome šta bi se desilo da, kao što je u filmu norveški naučnik izumeo, postoji formula koja smanjuje ljude na visinu od desetak centimetara. Tako smanjeni, ljudi shvataju koliko iznose troškovi života u novom okruženju.

Uz obećanje da će imati bolji život, jedan sasvim običan čovek, Pol (Met Dejmon) sa suprugom Odri (Kristen Vig) donosi odluku da napusti svoj stresni život u Omahi, da se smanji i preseli u novu, malu zajednicu. Taj izbor pokrenuće lavinu novih izazova i životnih avantura.

Novi film reditelja Aleksandra Pejna svetsku premijeru je imao na prestižnom filmskom festivalu u Veneciji.

U bioskope stiže 18. januara 2018. godine.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.