VIDEO: Kako je Slobodan Milošević završio u seriji "Prijatelji"

Pop kultura devedesetih, dobrim delom je obeležena uspehom serije "Prijatelji" koja se i dan danas besomučno prikazuje po TV kanalima širom sveta.
Serija se prikazivala deset godina, od 1994. do 2004, a negde na sredini serijala, došla je i ona 1999. godina i NATO bombardovanje SR Jugoslavije, prenosi Nedeljnik.rs.
 
Igrom slučaja, gotovo sigurno nenamerno, i ova tema je posredno našla mesto u popularnoj seriji.
 
Pratioci serije znaju da je lik Ros najobrazovaniji u ekipi, doktor je nauka, profesor, čita novine. Tako je u jednoj sceni držao u rukama magazin "Tajm" iz prve nedelje aprila 1999. godine, gde je prikazana slika Slobodana Miloševića sa nacrtanom metom. Tek je počelo bombardovanje.
 
Bilo je to u sceni kada on i Rejčel putuju u Las Vegas. Setićete se da se to završava sa crtežom na njenom licu, pijanom noći u hotelu, besmislenim venčanjem.
 
  • mrva

    19.12.2017 20:37
    najveća inflacija, najveća korupcija, sankcije, građanski rat, bombardovanje, cvetanje kriminala, kič i šund kao državni mejnstrim, likvidacije neistomišljenika (novinara, političara...), krađa naroda neviđenih razmera i iznošenje milijardi iz države. To je bio Milošević i njegova Srbija, pardon, Jugoslavija. Onome ko ga pravi od blata savetujem pod hitnu terapiju.
  • Piplfoks

    18.12.2017 23:08
    broj poginulih u bombardovanju - poginule Slobine pristalice = broj nevinih žrtava

    Svako ko je podržavao tog zlikovca je bio legitimna ratna meta i, što se mene tiče, nedovoljno ih je pogođeno.
  • Mile

    17.12.2017 11:01
    Imam potrebu da fekalni sadrzaj ostavim na grobu tog monstruma koji nam je unistio zivote!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.