VIDEO: Objavljen trejler za novu "Nemoguću misiju"

Objavljen je prvi trejler novog filma reditelja Kristofera Makarija "Nemoguća misija: Razilaženje" (Mission: Impossible - Fallout).
Film će se u domaćim bioskopima naći krajem jula.
 
Tri godine nakon zadnje "Nemoguće misije", Tom Kruz se vraća ulozi Itana Hanta, poznatog junaka akcijom i adrenalinom nabijenog serijala.
 
I u novom nastavku Kruz izvodi neverovatne vratolomije, često opasne po život. Već smo naviknuti na to da poznati glumac svoje akcijske scene izvodi sam, retko kada uz pomoć kaskadera.
 
Nedavno je u zadnjem izdanju "Nemoguće misije" izveo jednu od najkomplikovanijih kaskaderskih scena, u kojoj je stajao na avionu koji je ubrzavao i pripremao se za uzlet, a u novom filmu je naučio da samostalno upravlja helikopterom.
 
Uz Toma Kruza, u filmu ćemo gledati i glumačke zvezde kao što su Henri Kavil, Sajmon Peg, Rebeka Ferguson, Ving Rajms, Šon Heris, Anđela Baset, Vanesa Kirbi, Alek Boldvin i druge. 
 
  • Salmonela

    12.02.2018 21:19
    Taman da jos malo ulozi u sajentologiju...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.