"Call of Duty" uskoro i kao film?

Italijanski reditelj Stefano Solima, kome je poverena režija nastavka krimi-trilera "Sikario", navodno, pregovara oko učešća u filmskoj adaptaciji video-igre "Call of Duty".
Call of Duty se u nastavku, koji je kompanija "Activision Blizzard" predstavila početkom novembra 2017. godine, vratio proverenoj formuli i igrače poslao u Drugi svetski rat, prenosi Rolingstoun.
 
Prema pisanju časopisa Varajeti, producenti koji žele da čuvenu video-igru pretvore u film pregovaraju sa Stefanom Solimom oko režiranja adaptacije.
 
Italijasnki reditelj trenutno je zauzet postprodukcijom ostvarenja Sikario 2, koje u svetske bioskope stiže krajem juna. 
 
 
Kompanija "Activision Blizzard" još se nije oglasila povodom filmske adaptacije video-igre niti je poznato kakva bi radnja filma bila.
 
Ono što ljubitelje COD-a najviše zanima je da li će dešavanja biti smeštena u vreme Drugog svetskog rata, moderno doba ili će nas film odvesti u budućnost. Bilo kako bilo, 15 izdanja igre, bez sumnje, obezbeđuje dovoljno materijala i za eventualni filmski serijal.
 
Stejsi Šer i Nik van Djuk još prošle godine otkrili su da se u kompaniji "Activision Blizzard", koja stoji iza popularne igre, radi na razvoju filmskog svemira koji će za inspiraciju imati različite faze igre, ali ne i po pitanju radnje.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.