Elza bi mogla da postane prva Diznijeva gej princeza

Animirani film koji je oduševio decu i odrasle širom sveta, "Frozen" dobija nastavak u 2019. godini, a mediji spekulišu kako će u "Frozen 2" Elza imati devojku.
Scenaristkinja i rediteljka Dženifer Li rekla je kako je vodila "tonu" razgovora na tu temu, ali nije demantovala niti potvrdila navode. Mnogi fanovi koji su još davno pokrenuli kampanju pod hashtagom #GiveElsaAGirlfriend se raduju ovom Diznijevom potezu.
 
"Sviđa mi se sve što ljudi govore i razmišljaju o našem filmu, što imamo dijalog i što je Elza predivan lik koji je blizak mnogima. Imali smo tonu razgovora o ovoj temi i svesni smo tih stvari", rekla je Li.
 
Idina Menzel koja posuđuje glas Elzi rekla je kako je to divna ideja. 
 
Brojni analitičari rekli su kako je ovim filmom Dizni napravio veliki napredak jer je dao podršku feministkinjama i pokazao kako ženama ne trebaju muškarci da bih ih spasili.
 
Dizni je poprilično krut kada s u pitanju LGBTI scene i likovi, ali prvi gej lik pojavio se u animiranom filmu "Lepotica i zver" - LeFou koji je u jednoj od scena zaplesao s Gastonom.
 
Premijerno prikazivanje "Frozen 2" zakazano je ua 27. novembar 2019. godine.
  • IgorNS

    05.03.2018 08:31
    Šta reći a ne zaplakati...
    Zar im ništa više nije sveto?
  • Užasina

    04.03.2018 22:36
    Strahotina
    Sramota i dosta više bolesne promocije ludila.
  • ....

    04.03.2018 18:34
    O Boze
    Ma krenuti od najmladjih...sto pre se "opredele" to bolje...pravac na neko visoko mesto..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.