Harison Ford peti put Indijana Džons

Stiven Spilberg potvrdio je da će peti nastavak serijala o Indijani Džonsu početi da se snima sledeće godine u Velikoj Britaniji, a ulogu čuvenog arheologa avanturiste ponovo će igrati Harison Ford.
Spilberg je ovo otkrio u govoru koji je održao na dodeli nagrada Empajer u Londonu gde mu je uručeno priznanje "Legenda našeg vremena".
 
"S obzirom na dugu klupu talenata u Velikoj Britaniji, dolazak u ovu zemlju se uvek isplati. Glumci, tehničari, stolari, električari i vozači – svi oni su mi pomogli da pravim filmove i nastaviće kada se vratim u aprilu da upravo ovde snimam peti deo o Indijani Džonsu", rekao je Spilberg.
 
Sedamdesetšestogodišnji Harison Ford će još jednom ponoviti svoju najčuveniju ulogu koju je prvi put igrao 1981. godine. Premijera petog nastavka planirana je za jul 2020.
 
Producenti filma ce biti Katlin Kenedi i Frank Maršal, a scenario je napisao Dejvid Kep koji je sa Spilbergom radio na serijalu o Indijani Džonsu i filmu "Park iz doba Jure".
 
Studio Dizni, koji je vlasnik prava na ovu filmsku franšizu, ranije je najavio da peti nastavak neće biti i poslednji u serijalu, ali će naredni biti bez Forda i Spilberga.
  • Skeptik

    23.03.2018 16:43
    Nemoj više...
    Gospon Spilberg, dosadio si i bogu i narodu...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film