VIDEO: Nakon "Tomb Raidera", Alisija Vikander u novom filmu Ridlija Skota

U adaptaciji romana "The Earthquake Bird" britanske autorke Suzan Džouns, koju snima Netfliks, glavnu ulogu tumačiće Alisija Vikander, koja se proslavila ulogama u filmovima "Ex Machina" i "Tomb Raider".
"The Earthquake Bird" je noir triler čija je radnja smeštena u Japanu, a priča prati mladu ženu koja se doselila u Tokio kako bi započela novi život i pronašla sreću. Ipak, umesto toga, optužena je za ubistvo nakon nestanka njene prijateljice, s kojom je bila u strastvenom ljubavnom trouglu s lokalnim fotografom. 
 
Film će se snimati u Tokiju i na japanskom ostrvu Sado, pedesetak kilometara udaljenom od Honšua. 
 
Izvršni producent filma je Ridli Skot. 
 
Film je trebalo da producira Amazon, ali je na kraju ipak saopšteno da će film snimati Netfliks.
  • Pipi

    25.03.2018 19:05
    @Miria
    Nisam mislio da vredjam ljude bolesne od anoreksije i kao sto sam napisao devojka mozda jeste talentovana ali tak film je obicno holivudsko rimejk smece i ne bi nikom preporucio da ga gleda.
    Koliko god je naivan i pomalo smesan bio onaj sa Andjelinom - naspram ovog onaj izgleda kao istorijski spektakl i remek delo filmske industrije. Ovaj je de#ilan kao i vecina poslednjih Ridlijevih filmova.
    Ako pravis superheroinu onda dovedes neku koja moze koplje da baci - ova ne moze ni sibicu - totalno je nerealna, skript je prepun klisea i neverovatno glup. Cak i za zaljubljenike Tomb R - obo je uzas.
    Ti meni delujes kao neko mo radi za domace distributere...
  • Miria

    25.03.2018 15:55
    A ti Pipi prvo prouči šta znači biti anoreksičan a ne tako olako lepiti etikete kao zatucani laik.
    Novi TR film deluje zanimljivo, malo drugačije u odnosu na one sa Džolijevom ali svakako za sve obožavaoce Lare Kroft deluje obećavajuće.
    Filmu ovom jeste poenta da zabavi...a za The Earthquake Bird Ridli je producent, režiser izvesni Wash Westmoreland.
  • Pipi

    25.03.2018 13:33
    Anoreksicna jadnica koja jednom rukom savladava placenike grmalje, jadno do bola - valjda film za izgubljene bledunjave tinejdzere koji znaju samo za video igice. A Ridli Skot je za mene postao sinonim za - ni slucajno gledati bilo koji film sa njegovim imenom. Mozda talentovana glumica ali u trash filmovima...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.