Možda ne bude nastavka "Transformersa"

Kompanija Paramaunt otkazala je objavljivanje datuma premijere najnovijeg filma o Transformersima.
Nastavak filma "Transformers: The Last Knight", koji je ostvario najnižu bioskopsku zaradu u istoriji franšize od 2007. godine, možda uopšte neće ugledati svetlost dana, piše "Independent". 
 
Naime, dok je budžet za poslednji film iznosio 217 miliona dolara, "Transformers: The Last Knight" doneo je bioskopskim blagajnama samo 605 miliona dolara. 
 
Sedmi nastavak trebalo je da ima premijeru u junu 2019, ali je odlučeno da umesto njega letnji hit bude biografski film o Eltonu Džonu "Rocket Man", u kojem glavnu ulogu tumači Taron Edžerton. 
 
Ipak, publika bi u decembru ove godine trebalo da vidi spinof epizodu posvećenu Bamblbiju, koju režira Trevis Najt. Radnja filma bavi se prvim susretom Autobota i ljudi za Zemlji. 
 
Najveću zaradu - 1,12 milijardi dolara, do sada je ostvario treći nastavak, "Transformers: Dark of the Moon". 
 
Loše je prošao i novi nastavak "Ratova zvezda" - "Solo: A Star Wars Story", koji je tokom prvog vikenda prikazivanja u SAD zaradio 114,2 miliona dolara. Reč je o najneisplativijem Diznijevom filmu koji pripada ovoj franšizi. Poređenja radi, njegov prethodnik "Rogue One: A Star Wars Story" zaradio je 155 miliona dolara.
  • Popovic

    05.04.2020 18:40
    transformersi 7
    i kada na kraju izlaze transformersi 7 ili su vec izasli
  • @ fff

    28.05.2018 11:36
    Mene muce sa tim filmovima isto. Oni ih prave, ja ih ne volim, ali ih primecujem i ponekad ih i pogledam. Uzas.
  • pera

    28.05.2018 10:23
    ..
    Pa sta sad da radim??

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.