Stiže film o Soniku, hiperaktivnom ježu iz Sega igre

Zvezda serije "Westworld" Džejms Marsden pojaviće se u glavnoj ulozi u filmu kuće Paramount o hiperaktivnom ježu Soniku, poznatom liku iz Sega video igre.
Film nazvan "Sonic the Hedgehog" će doneti priču o Sonikovoj borbi protiv zlog doktora Robotnika koji je u večnoj potrazi za draguljima Haosa. Ovo će biti prvi film posvećen isključivo Soniku. 
 
Reditelj predstojećeg filma je Džef Fauler, poznat po filmu "Gopher Broke" koji je 2005. nominovan za Oskara. Izvršni producent filma je Tim Miler koji je režirao prvi deo "Deadpoola".
 
Japanska kompanija Sega je brzog ježa Sonika predstavila 1991. godine, a trebalo je da parira Nintendovoj igri Super Mario. Ostali likovi u igri bili su Tejls, Nakls i glavni zločinac doktor Egman Robotnik. Sonik igre su se prodale u više od 360 miliona kopija.
 
Film "Sonic the Hedgehog" u bioskope stiže 15. novembra 2019. godine.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.