VIDEO: Povratak Kevina Spejsija ulogom u filmu "Billionaire Boys Club"

Glumac Kevin Spejsi vraća se na veliko platno ulogom u filmu "Billionaire Boys Club".
Ovo je njegova prva uloga nakon optužbi za seksualno uznemiravanje i priznanja da je homoseksualac.
 
Film "Billionaire Boys Club" snimljen je pre skandala o seksualnom uznemiravanju, a u bioskope stiže u avgustu ove godine.
 
"Nadamo se da optužbe koje se odnose na ponašanje jednog od glumaca, a koje nisu bile javno poznate kada je film sniman ne smetaju ovom izdanju. Odluka o puštanju ovog filma nije nimalo laka", saopštili su distributeri.
 
Ovaj film donosi istinitu priču o grupi mladića koja je osamdesetih godina prošlog veka organizovala klub koji je trebalo brzo da se obogati na prevarama. Spejsi glumi Rona Levina, varalicu homoseksualca koji je ubijen nakon što je prevario grupu ljudi. Njegovo telo nikada nije pronađeno pa neki misle da bi još uvek mogao biti živ.
 
Režiju filma potpisuje Džejms Koks, a osim Spejsija u filmu se pojavljuju Ansel Elgort, Taron Egerton, Ema Roberts, Suki Voterhaus i drugi.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.