VIDEO: Film "Južni vetar" od novembra u bioskopima

Objavljen je prvi trejler za film "Južni vetar" reditelja i scenariste Miloša Avramovića, koji će od jeseni gledaoci moći da vide u bioskopima.
Scenario, nastao iz pera Petra Mihajlovića i Miloša Avramovića, inspirisan je autentičnim iskustvima ljudi koji su bili uključeni u beogradsko podzemlje.
 
Istovremeno, to je poučna priča upućena mladima u Srbiji, ispričana kroz isprepletane sudbine njihovih vršnjaka i svih onih koji su, u želji za boljim životom, napravili pogrešan izbor.
 
"Ovaj scenario je rezultat moje potrebe da na poučan način prenesem mlađim generacijama sve ono što sam kao klinac doživeo i preživeo odrastajući 90-ih godina na ulicama beogradskog naselja Mirijevo, okružen ekstremnim nasiljem i siromaštvom, u svetu bez heroja. Scenario je posvećen mojim preminulim drugovima i drugaricama, a moj junak govori u njihovo ime", izjavio je Miloš Avramović.
 
U filmu igraju Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Dragan Bjelogrlić, Nebojša Glogovac, Miloš Timotijević, Jovana Stojiljković, Srđan Todorović, Bogdan Diklić, Aleksandar Berček...
 
Ovaj film otvoriće ovogodišnji Festival glumačkih ostvarenja u Nišu, dok je beogradska premijera zakazana za 14. novembar. Film će se od 15. novembra prikazivati u bioskopima širom Srbije i regiona.
 
  • sinisa

    03.08.2018 10:38
    ?
    A Brena?
  • Divlji Wepar

    01.08.2018 22:09
    Songove pevaju Mile Kitić i Šemsa Suljaković?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.