"Igra prestola" po treći put osvojila Emi za najbolju seriju

Serija "Igra prestola" je treću godinu za redom proglašena najboljom dramskom serijom osvojivši nagradu Emi u toj kategoriji na 70. svečanoj dodeli tih televizijskih priznanja u Los Anđelesu.
U kategoriji najboljeg glumca i glumice u dramskoj seriji proglašeni su Metju Rajs za ulogu u seriji "The Americans" i Kler Foj za "The Crown".
 
Najbolji televizijski film ove godine je "Black Mirror: USS Callister".
 
Dodela nagrada Emi za najbolja televizijska ostvarenja protekla je u mirnoj političkoj atmosferi, jer nijednom nije pomenut američki predsednik Donald Tramp koji je često na meti kritika predstavnika filmske industrije.
 
Nagrade Emi se smatraju ekvivalentom prestižnog Oskara.
  • Bond

    18.09.2018 15:40
    The Blacklist!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.