Nikolas Kejdž otkrio zbog čega je odbio ulogu u "Gospodaru prstenova"

Oskarovac Nikolas Kejdž trebalo je da glumi u jednom od najvećih filmskih ostvarenja, trilogiji "Gospodar prstenova", međutim, ovu ulogu odbio je zbog svog sina.
"Znate, zamalo sam glumio u trilogiji 'Gospodar prstenova', ali nisam to učinio", rekao je Kejdž i dodao kako se radilo o jednom od najbitnijih likova u tom filmu. "Bio je to Aragorn, bila je to Vigova (Mortensen) uloga. Međutim nisam želeo da idem na Novi Zeland. Trebalo je tamo da ostanem čak tri godine. Tada sam bio zauzet odgajanjem svog prvog sina pa nisam mogao da idem. Takođe sam se u to vreme i razvodio", otkrio je glumac i producent.
 
Ovu dugo skrivanu tajnu kazao je na predstavljanju svog novog filma "Mandy". U ovom filmu Kejdž glumi Reda Milera, čiji se život pretvara u pakao nakon što mu je devojku ubio član sadističkog kulta. On tada obećava sam sebi da će pronaći i ubiti svakoga ko je povezan sa smrću njegove devojke. Radnja filma punog krvi i akcije događa se 1983. godine.
  • Princeza

    19.09.2018 09:31
    Mandy divan film, preporučujem za čitavu porodicu.
  • Legolas

    18.09.2018 14:49
    Uh, hvala sinu što nisi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.