Dizni će usporiti sa pravljenjem Star wars filmova

Nakon meseci glasina i spekulacija vlasnik Diznija Bob Iger potvrdio je da će njegova produkcija usporiti s proizvodnjom "Star Wars" filmova.
U razgovoru za Hollywood Reporter Iger je priznao kako je napravio grešku zbog toga što je njegova producentska kuća prebrzo objavljivala nove nastavke prethodno navedene filmske franšize. 
 
Intervju je usledio neposredno nakon što je Bob Iger proglašen najuticajnijom osobom u svetu industrije zabave.
 
"Možete očekivati blago usporavanje. Moramo biti pažljiviji kada je u pitanju količina i vremenski interval objavljivanja filmova", rekao je Iger.
 
Dizniju su upućene ozbiljne kritike nakon razočaravajućeg prijema filma "Solo: Star Wars Story" kod publike širom sveta. Takođe, ovaj nastavak imao je burnu produkcijsku istoriju zbog toga što je tokom snimanja režisere FilaLorda i Kristofera Milera zamijenio Ron Hauard. Film je premijerno prikazan u maju 2018. godine, samo šest meseci nakon predstavljanja nastavka "Star Wars: The Last Jedi".
 
Bitno je naglasiti da je nastavak "Solo" jedan od retkih "Star Wars" nastavaka koji bi Dizniju mogao doneti finansijske gubitke, a pretpostavlja se da je glavni uzrok ovakvog stanja zasićenje publike.
  • Dule

    26.09.2018 22:35
    @Hranislav
    Za mene je saga prekinuta onog trenutka kada je lukas prestao da rezira. Sve ovo digitalno sr.....e je go k....c ,a ne Star Wars..... Stam bilo i glumce iz originalne postave koji se is....njali na sve ono sto su napravili. ...ma katastrofa.....zivela imperija!
  • Hranislav

    23.09.2018 09:57
    "Usporiti"? Kako bi bilo "prekinuti"?
  • marko

    23.09.2018 09:24
    film je odličan, bolji od prethodna dva

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.