Fanovi začuđeni: Gde je nestao Radiohead?

Fanove čuvenog engleskog rok benda "Radiohead" juče je dočekalo neprijatno iznenađenje - svi nalozi na društvenim mrežama, kao i sam sajt ovog benda u potpunosti su ispražnjeni.
Članova nema da se jave i svi se pitaju: gde su nestali?
 
Potpuno prazna Fejsbuk stranica, sa koje ne samo da su izbrisane slike, već i svi postovi koji su ikada postavljeni. Isto tako izgleda i Tviter nalog ovog benda (koji prati preko milion i po ljudi) a sajt se u potpunosti zabeleo.
 
Ove vesti su odmah odjeknukle društvenim mrežama, i svi se zapitali šta se desilo sa članovima legendarnog sastava? Postoje dve teorije.
 
Ili bend na ovaj način najavljuje novi album, a ne bi im bio prvi put da misterijom i intrigom zainteresuju javnost, ili će čovek koji im održava društvene mreže da dobije otkaz.
 
Ova prva verzija je mnogo verovatnija, a s ovim se slažu svi poznavaoci "Radioheada". Naime, ovi momci su nedavno fanovima u Velikoj Britaniji poslali misteriozne "razglednice" kojima najavljuju novi album. Ništa tu ne bi bilo čudno, da se na samim razglednicama, između ostalog, ne nalazi i rečenica "Znamo gde živite". Naravno, u pitanju je samo šala.
 
Iako je više nego jasno da su momci ovim potezom želeli da zaintrigiraju fanove pre objavljivanja albuma, društvenim mrežama ne prestaju da sešire teorije i dokazi u korist istih. Naime, "Radiohead" je nedavno osnovao dve nove kompanije "Dawn Chorus LLP" i "Dawnchoruss LTD" - što ne bi delovalo kao bitan detalj, da nisu isto to uradili i pre objavljivaja prethodnog albuma.
 
Prošli album su, ipak, objavili tiho, mirno i bez mnogo buke na internetu - pa izgleda da su ovog puta rešili da malo promene taktiku.
 
Autor: 24 sata

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika