VIDEO: Američki komičar ismejao "Evrosong"

U svojoj emisiji "Lejt šou", američki komičar Stiven Kolber objasnio je šta je to takmičenje za "Pesmu Evrovizije" koje je prvi put prikazano Amerikancima.

Voditelj popularne emisije ismejao je izvođače, koncept takmičenja i pesme koje su izvedene.

"Ove godine smo imali prilike da vidimo zadivljujuće nastupe", rekao je Kolber i prikazao video u kojem je ismejao nastupe nekoliko takmičara, među njima i ruskog predstavnika, Moldavke kojoj se na sceni priključio astronaut i golog Belorusa Ivana.

Voditelj nije poštedeo ni pobednicu Džamalu. "Imamo novi letnji hit. Ništa ne uzbuđuje tako kao pesma o etničkom čišćenju", rekao je Kolber i dodao kako je Džamala ove godine pobedila samo zato što nije bilo američkog predstavnika.

"Zašto Amerika ne može da se takmiči? Mi smo najevropskija zemlja na svetu. Jedemo više pice nego Italijani, izumeli smo frapućino i na korak smo da za predsednika izaberemo Benita Musolinija", rekao je Kolber aludirajući na Donalda Trampa.

  • howyesno

    21.05.2016 11:52
    Ipak je evropska parodija Love Love Peace Peace neprevazidjena
  • Jelena

    20.05.2016 11:20
    Odlicno :-) !
  • B

    20.05.2016 11:07
    Zamislite koliko je Evrovizija sr.nje kad su je Amerikanci odvalili od zezanja... A sve su u pravu :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika