VIDEO: Bijonse možda uđe u istoriju MTV-ja

Popularna američka pevačica Bijonse ima najveći broj nominacija za "MTV Video Music" nagrade, koje će biti dodeljene 28. avgusta u Medison skver gardenu u Njujorku.
Pop pevačica sa svojim novim albumom "Lemonade" ima 11 nominacija, a na drugom mestu nalazi se Adel sa osam nominacija, od čega je sedam za hit "Hello" koji se sa 1,6 milijardi pregleda nalazi na petom mestu najgledanijih spotova na Jutjubu.
 
Video za pesmu "Hello" uradio je kanadski reditelj Ksevijer Dolan. Reč je o prvom muzičkom video-snimku kreiranom u visokoj rezoluciji formata IMAX.
 
 
"Hello" je u konkurenciji za video godine, kao i Bijonsin spot za pesmu "Formation", koji je vezan za pokret "Black Lives Matter". "Formation" je prva numera sa albuma "Lemonade", objavljenog u aprilu kao dopuna filma koji je snimila za HBO.
 
 
Ukoliko Bijonse osvoji svih 11 nagrada, ući će u MTV istoriju, pošto Piter Gejbrijel drži rekord sa 10 priznanja koje je odneo 1987. godine.
 
Za video godine nominovani su i "Famous" američkog repera Kanje Vesta, zatim "Hotline Bling" repera Drejka i "Sorry" Džastina Bibera.
 
Četiri nominacije, mada ne u glavnim kategorijama, ima i video za pesmu "Lazarus" Dejvida Bouvija, objavljen tri dana pre njegove smrti.
 
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika