Vonder dobio ulicu u Detroitu

Muzičar Stivi Vonder dobio je ulicu u Detroitu gde je počeo muzičku karijeru.
Vonder je prisustvovao ceremoniji u njegovu čast zajedno s gradonačelnikom Majkom Duganom i članom Predstavničkog doma Džonom Konjersom.
 
Na dva bloka od mesta na kojem je bila prva Vonderova kuća u Detoritu sada se nalazi Avenije Stivija Vondera.
 
Vonder se doselio u Detroit kao dete i još kao dečak je potpisao za čuvenu izdavačku kuću Motaun rekords (Motown Records). Tokom svoje karijere Vonder je dobio više od 20 Gremi nagrada. On je jedini, pored Frenka Sinatre, koji je tri puta dobio Gremija za album godine.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika

Ozi Ozborn optužio Kanje Vesta za krađu

Britanski muzičar Ozi Ozborn optužio je američkog repera Kanjea Vesta da je bez dozvole na svom novom albumu koristio deo iz verzije pesme nekadašnjeg rok grupe Black Sabbath "War pigs".