Koncert Nika Kejva 28. oktobra u Beogradu

Nik Kejv i "The Bad Seeds" nastupiće u beogradskoj Kombank areni 28. oktobra, potvrdili su danas organizatori.
Nik Kejv i "The Bad Seeds" održaće koncert u okviru svoje svetske turneje na kojoj predstavljuju album "Skeleton Tree" koji je "Guardian" opisao kao "remek-delo ljubavi i razaranja". Prodaja ulaznica za koncert počinje od petka 17. februara.
 
Prethodni nastup ovih muzičara u Areni proglašen je za najbolji koncert 2008. godine u Srbiji. Bio je to jedan od najdužih Kejvovih koncerata koji je trajao blizu 150 minuta.
 
Nov album nastajao je u periodu kada je Kejv izgubio sina i objavljen je dan nakon premijere dokumentarca novozelandskog reditelja Endrua Dominika "One More Time With Feeling" koji svedoči o muzičarevoj patnji i traumi.
 
Bend je započeo aktuelnu turneju nastupima u Australiji i na Novom Zelandu a od jeseni se premešta u Evropu u okviru koje će posetiti i Beograd.
  • Boris

    08.02.2017 19:09
    Dobre vesti
    Ovo su sjajne vesti,pogotovo s obzirom na to da je Exit u poslednjih par godina skoro sasvim izbacio rok/alternativnu muziku s programa!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika