VIDEO: Ljuti fanovi Gansa, bend u Melburnu pozdravio Sidnej

Američke rok legende Guns N' Roses dočekane su zvižducima na koncertu u Melburnu, jer je uoči izlaska benda na binu, sa razglasa odjeknulo - "Sidnej!".
Da stvar bude još gora po Ganse, ne samo što su pogrešili ime grada u kojem sviraju, nego je koncert i prilično kasnio.
 
"You know where you are?" - pita Eksl Rouz na početku hita "Welcome to the Jungle", a najavljivač koncerta u Melburnu očigledno nije imao ispravan odgovor na to pitanje.
 
 
Srećom, Gansi su se iskupili žestokom svirkom, a ubrzo su izdali i izvinjenje na društvenim mrežama. Na svom Twitter nalogu su postavili poruku "Melburn!", a zatim i objašnjenje: "Nakon 30 godina, MekBob je napravio grešku, zaista nam je žao. Hvala vam što ste došli večeras!", piše N1 Beograd.
 
Fanovi su oprostili grešku gitarskom tehničaru MekBobu, koji tradicionalno najavljuje izlazak Gansa na binu. "Jedna greška na svakih 30 godina… Podnošljivo", odgovorio je jedan obožavalac Gansa na Twitteru.
 
Gansi su trenutno na povratničkoj turneji, a po dolasku u Australiju bili su žrtva šale kolege iz benda iz AC/DC.
  • Cane

    17.02.2017 06:49
    Milanovac-Mladenovac, isti...
  • Anthony Tonny Kiedis

    16.02.2017 11:51
    Hahahahahaha
    Mora da su im uvalili lošu gandžu i krek :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika