VIDEO: Sea Star i Sea Dance festival potvrdili nove izvođače

Objavljena su nova imena izvođača na Sea Star festivalu u Umagu, koji će biti održan 26. i 27. maja, kao i za četvrti po redu Sea Dance, na budvanskoj plaži Jaz, koji je zakazan od 13. do 15. jula.
The Prodigy, Dubioza Kolektiv i Urban & 4 potvrdili su nastupe ranije, a pridružuje im se i dobitnik Gremija, tri BRIT i čak 10 MTV nagrada Fatboy Slim koji se vraća u Umag posle tačno sedam godina od antologijskog nastupa u Stella Marisu. Biće to uvertira u ovogodišnju zvaničnu proslavu 15 godina od njegovog nastupa na plaži u Brajtonu, gde je 14. jula 2002. godine nastupio pred rekordnih 250.000 ljudi. 
 
Hedlajnersku liniju proširiće i lider nemačke elektronske scene Paul Kalkbrenner, poznat po stadionskim spektaklima i nedavnom istorijskom nastupu ispred Brandenburške kapije, pred pola miliona ljudi. Na prvi u nizu festivala Exit Leta ljubavi 2017, na Sea Star u Umagu, stiže i proslavljeni dubstep-rock sastav Modestep, koji će prvi put na ovim prostorima nastupiti u punom live izdanju, a furiozni kvartet novih hedlajnera u Istri zaokružiće i čuveni australijski bass-rok bend Pendulum, u specijalnom DJ izdanju sa kojim su priredili neke od najvećih Exit žurki. Poznati su i prvi potvrđeni izvođači iz grupe najtraženijih u regionu, a čine ih Elemental, Bad Copy, Brkovi, Artan Lili, Jonathan, High5 & Kukus, Kiša metaka, Krankšvester, Matter i Sassja.
 
Engleska soul zvezda i jedan od najtraženijih muzičara današnjice Džon Njuman, nastupiće u četvrtak 13. jula na plaži Jaz, i prirediti koncert već na otvaranju ovogodišnjeg Sea Dance festivala. Njuman je oduševio muzičku industriju pevajući hitove "Feel the Love" i "Not Giving In" grupe Rudimental, te "Love Me Again" i "Cheating" sa hit albuma "Tribute", uz koji je stigao na sam vrh britanske liste. Niz je nastavio albumom "Revolve" i hitom "Come and Get It", a nakon megahita "Blame" iz 2015. godine, on je muzičko umeće ponovo ukrstio sa svetskim DJ starom Calvinom Harrissom.
 
Zajednički hit "Ole", za koji su brojni svetski mediji utvrdili da je odgovor Harrisa na raskid sa Taylor Swift, obeležio je proteklu zimu! Newman je tako drugi potvrđeni hedlajner festivala, nakon što je nedavno odjeknula vest da na Jaz dolazi i superstar Sean Paul. Pravu uvertiru u veliku žurku na plaži prirediće hip-hop trio Bad Copy, te domaćini Sea Dance festivala, kotorski tandem Who See.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika

Ozi Ozborn optužio Kanje Vesta za krađu

Britanski muzičar Ozi Ozborn optužio je američkog repera Kanjea Vesta da je bez dozvole na svom novom albumu koristio deo iz verzije pesme nekadašnjeg rok grupe Black Sabbath "War pigs".