VIDEO: Premijera pesme i spota Srbije za "Evroviziju"

Poslušajte premijerno pesmu "In Too Deep" i pogledajte zvanični spot Srbije za "Pesmu Evrovizije" 2017.

Nakon nekoliko meseci rada na pesmi i odabiru izvođača koji će ove godine braniti boje Srbije na "Evrosongu", RTS je predstavio numeru "In Too Deep" koju će Tijana Bogićević pevati u Kijevu.

Kako je ranije objavljeno, iza srpske pesme stoji evrovizijski autorski tim koji čine muzički producenti, kompozitori i osnivači "Symphonix International"-a Borislav Milanov, Bo Peršon, Johan Alkenas i Lisa An-Mari Linder.

"Pesma je svetska, ali ima balkanski element. Trebalo nam je dva-tri meseca da numera bude gotova. 'Pesma Evrovizije' je modernizovana u poslednjih nekoliko godina. Predstavljaju se nove ideje, kvalitet je na visokom nivou i čitavo takmičenje ide napred, u budućnost", poručio je Borislav Milanov, jedan od autora numere.

Tijana Bogićević ne krije zadovoljstvo i navodi da ne oseća strah, jer se pevanjem bavi ceo život: "Ne plašim se, odlično ćemo se pripremiti. Scenski nastup će biti dobar i bitno mi je da je pesma odlično snimljena i da super zvuči. Ostalo - kako bude."

Takmičenje za "Pesmu Evrovizije" će se održati u Kijevu, u Ukrajini. Polufinala su zakazana za 9. i 11. maj, veliko finale je 13. maja, a RTS će direktno prenositi sve tri večeri.

  • Pedja

    12.03.2017 12:47
    Banalna i muzicki skromna pesma. Pogledajte na YouTube ostale drzave-predstavnike,radi uporedjenja,pa cete videti koliko je nasa siromasna. Kompozitora bi trebalo isprasiti onim za tepihe.
  • Šteta

    12.03.2017 06:52
    Propast
    Nije dovoljno gej. Niti ima zla.
  • Neko

    11.03.2017 22:25
    Izdržao sam do 1:23. Crkoh od dosade, pardon, "boring"-a...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika