"The Cranberries" 28. aprila izdaje novi album

Kultni irski bend "The Cranberries" izdaće novi album "Somethin else" 28. aprila, u saradnji sa Irish Chamber orkestrom.
Na ovom albumu naće se nove verzije nekih od njihovih najvećih hitova, ali će tu biti i tri nove pesme.
 
Jedna od pesama koja će naći na ovom albumu je "Linger", a kako kaže pevačica ovog benda Dolores O'Riordan, to nije nimalo slučajno. Naime, to je prva pesma koju je napisala kada se pridružila bendu. Ta pesma predstavlja i prvi veliki hit sa albuma "Everybody Else Is Doing It, So Why Can’t We?", koji ih je proslavio.
 
"Imala sam 18 godina a najmlađi član benda u to vreme je imao 16 godina. Nismo mogli zamisliti da će to biti toliki hit", rekla je Dolores ranije za magazin "Rolling Stone".
 
Ona kaže da ova pesma i dalje ima određenu sentimentalnu vrednost za članove benda.
 
"Zato smo morali da je uključimo u ovaj projekat. Mislim da je njena poruka univerzalna i večna, nikada neće izaći iz mode ali nikada neće biti dovoljno u modi. Neverovatno je kako pesma opstaje 25 godina i nadam se da će akustična verzija omogućiti našim fanovima da čuju "The Cranberries" na neki novi način", rekla je Dolores, koja danas ima 45 godina.
 
Osim ove pesme, na novom albumu će biti još njihovih hitova poput pesama "Zombie", "Dreams" i "Ode To My Family". Pesme će biti urađene u orkestarskim i akustičnim aranžmanima.
 
Bend će u maju i junu održati evropsku turneju kako bi promovisao album.
 
Na ovom albumu biće objavljeno sledećih 13 pesama:
 
1. "Linger"
 
2. "The Glory"
 
3. "Dreams"
 
4. "When You’re Gone"
 
5. "Zombie"
 
6. "Ridiculous"
 
7. "Rupture"
 
8. "Ode to My Family"
 
9. "Free to Decide"
 
10. "Just My Imagination"
 
11. "Animal Instinct"
 
12. "You & Me"
 
13. "Why"

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika

Ozi Ozborn optužio Kanje Vesta za krađu

Britanski muzičar Ozi Ozborn optužio je američkog repera Kanjea Vesta da je bez dozvole na svom novom albumu koristio deo iz verzije pesme nekadašnjeg rok grupe Black Sabbath "War pigs".