Fergi napustila "Black Eyed Peas"

Američka pevačica Fergi napustila je grupu Black Eyed Peas, potvrdio je producent i član grupe will.i.m.
Fergi, koja se hip-hop bendu priključila 2002. godine, nije snimila s njima nijedan singl od 2012. godine i poslednjih godina bila je posvećena solo karijeri. 
 
Will.i.m. je govorio za časopis "Ahlan" pred nastup benda na otvaranju Lige šampiona u Kardifu u subotu. Magazin je potvrdio da Fergi nije više član benda. 
 
"Od početka, Black Eyed Peas je imao izuzetne vokale koji su nastupali s nama. Ljude kao Macy Gray, Esthero, Debi Nova, Fergi, koja je bila naš ženski vokal", rekao je producent. 
 
U medijima se piše da bi bend kao zamenu za Fergi mogao da angažuje Nikol Šerzinger, bivšu članicu grupe Pussicat dolls i članicu žirija britanskog muzičkog rijalitija The Voice, u kome učestvuje i will.i.m. 
 
Iako je potvrdio da s Nikol rade na zajedničkom projektu, Vil nije želeo da iznosi detalje u vezi sa stalnim angažmanom pjevačice. On je rekao da Fergi radi na svom novom solo projektu, ali da sa grupom priprema proslavu 20-godišnjice rada Black Eyed Peas-a. 
 
"Snimali smo gomilu pesama na njenom solo albumu, ponosni smo što ona ima svoje ime, ali Black Eyed Peas guraju napred u pogledu sadržaja, tehnologije i iskustva na našem novom projektu Master od the Sun."
 
Master of the Sun-The Zombie Chronicles je projekat studija Marvel, strip o invaziji vanzemaljaca na planetu Zemlju, koji će izaći u julu ove godine.
  • NS

    02.06.2017 19:14
    Ma, da li je to moguće?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika