Fergi napustila "Black Eyed Peas"

Američka pevačica Fergi napustila je grupu Black Eyed Peas, potvrdio je producent i član grupe will.i.m.
Fergi, koja se hip-hop bendu priključila 2002. godine, nije snimila s njima nijedan singl od 2012. godine i poslednjih godina bila je posvećena solo karijeri. 
 
Will.i.m. je govorio za časopis "Ahlan" pred nastup benda na otvaranju Lige šampiona u Kardifu u subotu. Magazin je potvrdio da Fergi nije više član benda. 
 
"Od početka, Black Eyed Peas je imao izuzetne vokale koji su nastupali s nama. Ljude kao Macy Gray, Esthero, Debi Nova, Fergi, koja je bila naš ženski vokal", rekao je producent. 
 
U medijima se piše da bi bend kao zamenu za Fergi mogao da angažuje Nikol Šerzinger, bivšu članicu grupe Pussicat dolls i članicu žirija britanskog muzičkog rijalitija The Voice, u kome učestvuje i will.i.m. 
 
Iako je potvrdio da s Nikol rade na zajedničkom projektu, Vil nije želeo da iznosi detalje u vezi sa stalnim angažmanom pjevačice. On je rekao da Fergi radi na svom novom solo projektu, ali da sa grupom priprema proslavu 20-godišnjice rada Black Eyed Peas-a. 
 
"Snimali smo gomilu pesama na njenom solo albumu, ponosni smo što ona ima svoje ime, ali Black Eyed Peas guraju napred u pogledu sadržaja, tehnologije i iskustva na našem novom projektu Master od the Sun."
 
Master of the Sun-The Zombie Chronicles je projekat studija Marvel, strip o invaziji vanzemaljaca na planetu Zemlju, koji će izaći u julu ove godine.
  • NS

    02.06.2017 19:14
    Ma, da li je to moguće?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika

Ozi Ozborn optužio Kanje Vesta za krađu

Britanski muzičar Ozi Ozborn optužio je američkog repera Kanjea Vesta da je bez dozvole na svom novom albumu koristio deo iz verzije pesme nekadašnjeg rok grupe Black Sabbath "War pigs".