VIDEO: Edo Maajka objavio novi singl "Dolazim i Odlazim"

Nakon singlova "No Pasarana" i "Ne mogu disat" Edo Maajka objavio je i treći singl "Dolazim i Odlazim" sa albuma koji je najavio za jesen.
Video je snimio Sven Čustović na koncertu u Tvornici kulture za vreme prvog javnog izvođenja ove pesme, a sam Edo je rekao da je "Dolazim i Odlazim" u muzičkom smislu fuzija fanka, roka i kafanske narodnjačke muzike.
 
"Gruv je odličan i ne znam ni sam šta mi je bolje, da l' taj rif ili zarazna zaigrana bas linija ili ovaj zarazni refren koji sam napisao još pre nekoliko godina. Sve se poklopilo na odličan način i evo konačno možete da poslušate", rekao je.
 
Miks i master pesme uradio je Miro Vidović, sa kojim Edo sarađuje od početka svoje karijere.
 
"Pesma govori o iskustvima života u raznim mentalitetima i društvima u kojima sam živeo, ta društva i ta iskustva su deo mene sa svim svojim dobrim stranama, ali i onim lošim kojima sam se posvetio u ovoj pesmi. Refren je jednostavno morao biti ovakav kakav jeste, masni narodnjak koji na kraju pređe u nekakav čudni polusevdah", zaključio je.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika

Ozi Ozborn optužio Kanje Vesta za krađu

Britanski muzičar Ozi Ozborn optužio je američkog repera Kanjea Vesta da je bez dozvole na svom novom albumu koristio deo iz verzije pesme nekadašnjeg rok grupe Black Sabbath "War pigs".