VIDEO: Poslušajte dosad neobjavljenu pesmu grupe "Radiohead"

Britanski sastav Radiohead objavio je prvi video sa svog predstojećeg reizdanja njihovog klasika iz 1997. godine, "OK Computer".
Pesma "I Promise" je jedna od pesama koje su snimljene u vreme snimanja ovog albuma, ali nikada ranije nije objavljena. 
 
Reizdanje albuma "OK Computer" biće objavljeno 23. juna pod imenom "OK NOTOK" za izdavačku kuću XL Recordings. Sadržaće originalni album sa dvanaest pesama, osam B-sides pesama kao i tri nikada objavljene pesme "Lift" i "Man Of War" i upravo objavljenu "I Promise". 
 
Album će biti objavljen kao digitalno izdanje, duplo i troduplo CD izdanje, troduplo 180 gramsko LP izdanje sa 23 pesme i kao Oknotok Boxed Edition koji će sadržati i 104 strane beleški Toma Jorka, 48 strana pripremnih radova u planiranju albuma, C90 mikstejp koju je sastavio bend od OK Computer arhiva i demo snimaka, reči svih pesama, LP i preko 30 umetničkih dela pravljenih za omot i promociju od kojih mnogi do sada nisu nikada objavljeni. 
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika