Koldplej izdao pesmu za podršku migrantima

Engleska pop rok grupa Koldplej (Coldplay) izdala je novi singl, čiji su prihodi namenjeni za podršku migrantima koji prelaze Sredozemlje da bi stigli do Evrope.
Sinlg "Ejlijens" (Aliens) objavljen kasno sinoć sa videom poslednja je numera na albumu "Kaleidoscope" koji uskoro izlazi. 
 
Grupa je saopštila da će prihodi od pesme "Aliens" biti dati organizaciji "Migrant Offshore Aid Station" (MOAS), privatnoj malteškoj organizaciji koja učestvuje u spasvanju migranta na Sredozemlju. 
 
Numera je napisana zajedno sa Brajanom Enom, poznatim po radu sa Dejvidom Bouvijem.
  • Laza

    08.07.2017 12:44
    Ja bih im savetovao da ih odvedu kućama i da im uživo pevaju pesmice. To bi bila najlepša podrška.
  • velikodusno

    08.07.2017 12:41
    bas krasota
    zar nije interesantno da uvek visa klasa tj. bogati, puni k'o brod podrzavaju i propagiraju pojam 'gradjanstva sveta' - sto je njima, naravno, skroz omoguceno - i 'multikuturalizam' -u kojem oni naravno nece ziveti...?
    nista 'lepse' nego kada se ovlastena klasa udruzi sa interesima krupnog kapitala pa ucvrscuju ideologiju koju posle 'zoba' radnicka klasa...
  • Недељко

    08.07.2017 07:28
    Дивно
    Енглески бенд подржава долазак миграната у Европу, па то је баш дивно.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika

Ozi Ozborn optužio Kanje Vesta za krađu

Britanski muzičar Ozi Ozborn optužio je američkog repera Kanjea Vesta da je bez dozvole na svom novom albumu koristio deo iz verzije pesme nekadašnjeg rok grupe Black Sabbath "War pigs".