VIDEO: Koldplej objavio mini album

Dugoočekivani mini album benda Koldplej "Kaleidoskop" objavljen je juče.
Za sada je dostupno besplatno online izdanje – za slušanje i skidanje. Bend je najavio da će CD i vinil verzije EP biti puštene u prodaju 4. avgusta. 
 
Na "Kaledioskopu", Koldplej donosi pet novih pesama: "All I Can Think About Is You", "Miracles (Someone Special)", "Aliens", "Something Just Like This" (Tokyo Remix) i "Hypnotised". 
 
Povodom novog albuma, bend je obradovao svoje obožavaoce i novim videom za legendarnu pesmu "Miracles" (Someone Special) u saradnji sa detroitskim reperom Big Sean, kao i novom živom verzijom singla "Something Just Like This" koji je bend uradio u saradnji sa sastavom "The Chainsmokers", a snimili u aprilu Tokiju. 
 
Album može da se presluša preko Deezer-a.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika