Bijonse najviše zaradila, posle nje Guns N' Roses i Springstin

Bijonse je proteklih godina prema Bilbordovoj listi bila najplaćenija pevačica na svetu, a tu poziciju zadržala je i u prošloj godini kada je zaradila čak 62 miliona dolara.
Kraljica pop i R&B muzike koja je pre mesec dana rodila blizance, prošle godine je fanove iznenadila novim albumom "Formation" kao i dokumentarcem "Lemonade". Zatim je usledila i svetska turneja.
 
Posle Bijonse na listi najplaćenijih našli su se legendarni Guns N' Roses sa godišnjom zaradom od 42,3 miliona dolara. Na visoku drugu poziciju slavni rokeri popeli su se zahvaljujući njihovoj prošlogodišnjoj svetskoj turneji. 
 
Brus Springstin je treći najplaćeniji muzičar s godišnjom zaradom od 42,2 miliona dolara. Američki roker, pevač, gitarista i kantautor prošle godine je održao nekoliko koncerata širom Evrope i Amerike sa pratećim sastavom E Street. Springstin je prošlogodišnjom turnejom obeležio 36 godina od objavljivanja albuma "The River".
 
Na Billboardovoj listi najplaćenijih, nalaze se još i Adel, Drejk, Koldplej, Džastin Biber, Rijana, Bili Džoel i drugi. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika