Mik Džeger objavio dve pesme

Pevač britanske rok grupe Rolingstons Mik Džeger objavio je danas dve pesme za koje je rekao da su "hitan odgovor" na "konfuziju i frustriranost vremenom u kojem živimo".
Objavio je spotove za pesme "Gotta get a grip" i "England Lost" koje je nazvao "audio-vizuelnim projektom".
 
Džeger je rekao da su te pesme rezultat "strepnje i nepredvidivosti promenljive političke situacije". "Očigledno imamo mnogo problema. Da li sam optimista u pogledu politike? Nisam!", rekao je 74-godišnji muzičar.
 
Džeger je dodao da je muziku za dve pesme počeo da piše u aprilu jer "nije želeo da čeka sledeću godinu kada bi te dve numere mogle da izgube svaki smisao".
 
U pesmi "England Lost" pojavljuje se britanski reper Skepta.
 
Gitarista Stonsa Kit Ričards rekao je ove nedelje da taj bend radi na novom albumu, pošto se u javnosti pojavila slika Skepte i Rolingstonsa u studiju.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika