Gansi spremaju novi album

Gitarista benda Guns N' Roses Ričard Fortus, najavio da će legendarni američki rokeri uskoro snimiti "magični" novi album.

Snimanje albuma, prema njegovim rečima, trebalo bi da počne po završetku svetske turneje Gansa (poslednji zakazani koncert je u oktobru u Argentini), na kojoj su se u bend vratila dva originalna člana - gitarista Sleš i basista Daf Mekejgan.

Fortus, koji se Gansima pridružio 2002. godine, otkrio je prve detalje o novom albumu, ističući da su svi članovi benda uzbuđeni zbog povratka u studio i rada na novoj muzici.

"Svi su uzbuđeni zbog toga. Zaista se nešto magično dešava u bendu. Osećamo se kao novi bend, kao najbolja verzija (benda) od kada sam se ja pridružio, i za mene je to najzabavnije", izjavio je Fortus za američke medije.

Poslednji album Gansi su izdali 2008. godine, ali u postavi u kojoj je pevač Eksl Rouz bio jedini originalni član čuvenog rok sastava.

Bend je trenutno na veoma uspešnoj svetskoj turneji ironično nazvanoj "Not In This Lifetime" (Ne u ovom životu), po jednoj izjavi Eksla Rouza koji je na novinarsko pitanje o eventualnoj povratničkoj turneji Gansa u originalnoj postavi, svojevremeno kratko odgovorio: "Ne u ovom životu".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika