VIDEO: Objavljene nominacije za najbolje muzičke spotove u 2017. godini

Objavljene su nominacije za MTV Video Music Awards koje se svake godine dodeljuju najboljim muzičkim spotovima.
Reper iz Komptona, Kendrik Lamar, osvojio je osam nominacija, dok su Keti Peri i D'Vikend sakupili po pet. 
 
Lamar je zahvaljujući spotu za pesmu "Humble", između ostalog, obezbedio sebi nominacije u kategorijama za najbolji spot, najbolji hip hop video i najboljeg izvođača godine. 
 
Ove godine će prvi put biti dodeljena nagrada u kategoriji "Borba protiv sistema". Spotovi koji će biti nominovani u toj kategoriji po pravilima bi trebalo da ukazuju na neki oblik društvene nepravde. 
 
Nominacije u kategoriji za najbolju pesmu leta, za koju se glasa putem društvenih mreža, biće objavljene kasnije. Ostale izvođače koji su nominovani možete da pogledate OVDE.
 
Kategorije ove godine nisu podeljene po polovima, već se muški i ženski izvođači takmiče međusobno. Dodela MTV-jevih muzičkih nagrada će biti održana 27. avgusta u dvorani "The Forum" u Inglvudu u Kaliforniji. 
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika