VIDEO: Novi singl "Garbage" nosi političku poruku

Jedan od najpopularnijih alternative rok bendova zlatne ere ovog žanra, "Garbage" objavio je spot za svoj aktuelni singl "No Horses".
Sve prihode od prodaje i preslušavanja singla, kao i pregleda spota, bend će donirati Internacionalnom komitetu Crvenog Krsta do kraja 2018. godine. 
 
"Primetio sam da kada vlast ne obraća pažnju na svoje građane, zaslepljena svojom pohlepom, posledična muzika razvaljuje. Kao što je to ranije bio slučaj sa Ninom Simon i 'Mišišippi Goddam' ili 'The Clash' i 'Straight To Hell', 'No Horses' me je uverila da nisam lud i da ovo zaista jeste izopačeno vreme", izjavio je režiser spota Skot Stakej. 
 
On je istakao da je tekst pesme zaista moćan i da je njegov zadatak bio da doda vizuelni aspekt koji publici "neće upropastiti individualnu percepciju". 
 
U toku ove godine bend "Garbage" je objavio i svoju autobiografiju naslovljenu "This Is The Noise That Keeps Me Awake" za koju je svaki član benda pisao određeni deo priče. 
 
Pored same biografije, knjiga sadrži i nikad ranije objavljene fotografije benda.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika