"Despacito" najgledaniji video ikada, prvi sa tri milijarde pregleda

Luis Fonsi, Dedi Jenki i tim koji je učestvovao u nastanku pesme "Despacito" imaju razlog za veliko slavlje – spot za ovaj megahit na "Jutjubu" je prvi zabeležio tri milijarde pregleda.
Na najpopularnijem muzičkom servisu Jutjubu latino hit Despacito prestigao je dosadašnjeg rekordera po broju pregleda - spot za pesmu See You Again Viza Kalife i Čarlija Puta.
 
Kako je objavio Bilbord, klip za numeru portorikanskih muzičara Luisa Fonsija i Dedija Jenkija objavljen u januaru do danas je pregledan više od tri milijarde puta, prenosi RTS.
 
Prethodni rekorder, pesma iz filma Paklene ulice 6, na vrh liste popeo se u julu kada je prekinuo dominaciju Sajovog hita Gangnam Style koji je u decembru 2012. godine postao prvi video na Jutjubu sa više od milijardu pregleda.
 
Sada drugoplasirana pesma See You Again ima 2,997 milijardi pregleda, dok je Gangnam Style pogledan 2,919 milijardi puta.
 
Osim ovog rekorda, Despacito je u ovom momentu i video-spot sa najviše lajkova na Jutjubu.
  • //

    06.08.2017 09:29
    sunovrat
    Ovo samo pokazuje koliko je ukus otišao dodjavola

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika