Večeras dodela MTV nagrada

Dodela muzičkih nagrada "2017 MTV Video Music Awards" održaće se u noći između 27. i 28. avgusta u Inglvudu, Los Anđeles, u Kaliforniji.

Najveći broj nominacija, čak osam, osvojio je reper Kendrik Lamar, a slede ga Kejti Peri i The Weeknd koji su u trci za pet "Moon Person" statua.

Nastavljajući pravilo ustanovljeno na "2017 MTV Movie & TV Awards", kategorije Najbolji ženski izvođač i Najbolji muški izvođač su ukinute i zamenjene rodno neutalnom kategorijom - Izvođač godine, za koju su nominovani Kendrik Lamar, The Weeknd, Bruno Mars, Ed Širan, Ariana Grande i Lord.

Kejti Peri će se prvi put oprobati u ulozi voditeljke MTV VMA dodele, a takođe će izvesti i medli svojih pesama.

Čast da bude nagrađena najprestižnijom nagradom, "Michael Jackson Video Vanguard Award" pripala je pevačici Pink za njenu 15 godina dugu i uspešnu karijeru. Pink će predstaviti pesmu “What About Us", prvi singl sa novog, sedmog studijskog albuma.

Pored nastupa Kejti Peri i Pink, na "Q2017 MTV Video Music Awards" ceremoniji nastupiće još Kendrik Lamar, Majli Sajrus, Ed Širan, Lord, Šon Mendes, Thirty Seconds to Mars, Fifth Harmony, Guči Mane, Logic, Khalid, Julia Michaels i Post Malone, a očekuju se i dva nastupa "sa daljine". Demi Lovato će nastupiti iz Las Vegasa, dok će bend DNCE i rok ikona Rod Stjuart zajedno izvesti obradu kultnog hita "Da Ya Thinhk I'm Sexy" iz 1978. godine.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika

Ozi Ozborn optužio Kanje Vesta za krađu

Britanski muzičar Ozi Ozborn optužio je američkog repera Kanjea Vesta da je bez dozvole na svom novom albumu koristio deo iz verzije pesme nekadašnjeg rok grupe Black Sabbath "War pigs".