VIDEO: Merilin Menson povređen tokom koncerta u Njujorku

Kontroverzni muzičar Merilin Menson povređen je sinoć tokom koncerta u Njujorku, kada se deo scenografije obrušio na njega.
Pred kraj nastupa u Njujorku, Menson je povređen i sada se nalazi u bolnici, potvrdio je predstavnik pevača za onlajn izdanje časopisa Roling stoun.
 
Kako prenosi portal Varajeti, kontroverzni umetnik se oseća dobro iako je zadržan u bolnici, prenosi RTS.
 
 
Merilin Menson je izvodio obradu pesme grupe "Juritmiks" Sweet Dreams (Are Made of This) kada se, u zadnjem delu bine uhvatio za konstrukciju na koju su bila zakačena dva ogromna pištolja. Nakon toga konstrukcija se srušila na pevača i koncert je prekinut.
 
Turneju Heaven Upside Down Menson je započeo u sredu nastupom u Merilendu. Sledeći koncert je predviđeno da bude održan u ponedeljak u Bostonu, ali još nije poznato da li će taj nastup biti otkazan, odložen ili održan po planu turneje, koja traje do kraja godine.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika