VIDEO: Čuvena "Vartburg limuzina" sada zvuči malo drugačije

Dečiji hor Čuperak i Vladimir Radusinović Radule iz Ateist Repa snimili su novu verziju čuvene pesme "Vartburg limuzina".
Pesma novosadskog benda sada zvuči malo drugačije, a snimljena je u Kikindi, rodnom gradu Raduleta. 
 
"Prezadovoljan sam celokupnom saradnjom sa horom Čuperak, od početnog kontakta, prvog snimka probe hora, samog snimanja do finalnog miksa. Takođe smo počastvovani izborom pesme i načinom na koji je obrađena - to jeste dečiji hor, ali je pristup svemu istovremeno i ozbiljan i zabavan. Moja uloga je bila da postavim gitarsku podlogu na kojoj će hor doći do izražaja i to je to. Ostatak posla je bio u produkciji studija i hora Čuperak. Klinci su vredni, talentovani i, koliko sam stekao utisak iz druženja sa njima i ekipom uključenom u projekat, dobro usmereni što se tiče muzičkih vrednosti koje gaje", poručio je Radule.
 
Hor Čuperak je pre saradnje sa Raduletom, već radio na obradama i sa Dušanom Kojićem Kojom iz Discipline Kičme, sa kojim su stvorili novu verziju pesme "Neukusu treba reći ne".
 
  • Nemanja

    01.01.2018 20:07
    @limanac

    Bilo bi hiljadu puta normalnije da se se stadion zove po Raduletu nego po liku kojo sa Novom Sada ima manje veze ima od njegovog potomka koji je sinoć ovde puštao vatromet.
  • Zuja

    01.01.2018 14:48
    Četr metra...
  • Dule

    01.01.2018 12:15
    Sjajno ...
    Ovo je sjajno ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika