Erik Klepton: Gubim sluh, ali nastavljam da sviram

Legendarni gitarista Erik Klepton izjavio je da nastavlja da radi, svestan da pred njim stoji sve više izazova jer mu je sve teže da svira i zato što pati od tinitusa zbog kojeg gubi sluh.
Klepton je rekao za BBC Radio 2 da mu zvoni u unutrašnjem uhu, ali da nastavlja da radi i da će u julu svirati na Britanskom letnjem festivalu u Hajd parku.
 
"Jedino se brinem jer gubim sluh", naveo je Klepton koji je prošle godine imao problema sa bolovima u kičmi i sa obolelim periferenim nervima.
 
"Nadam se da će ljudi doći da me slušaju, a ne da me vide iz znatiželje. Znam da će delom biti i toga, jer je neverovatno da sam još ovde", rekao je Klepton.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika