VIDEO: "Barbara" - nova pesma Darka Rundeka

"Barbara" je nova pesma Darka Rundeka i Ekipe.
VIDEO: "Barbara" - nova pesma Darka Rundeka
Foto: 021.rs
Pesma je juče imala radijsku premijeru.
 
"Refren `Barbara, volim plesat sa tobom` pojavio se u improvizaciji dok smo čekali da prestane kiša, pred nastup i više nas nije napuštao", kaže Darko Rundek.
 
"Nakon par mjeseci prihvatio sam se rada na pjesmi. Roko mi je pomogao da je završim. U razradi aranžmana svaki je muzičar prirodno našao svoje mjesto. "Barbaru" smo snimali uživo u DM Studiju u Zagrebu i uhvatili, čini nam se, dragocjene trenutke zajedničkog muziciranja", navodi Rundek.
 
Pesmu su snimili: Silvio Bočić na bubnjevima, Roko Crnić na kontrabasu, Mario Domazet na bas gitari, Miro Manojlović na vibrafonu, Igor Pavlica na trubi, Ana Kovačić je svirala tenor saksofon, a Darko Rundek je svirao gitaru i pevao.
 
  • Srecko

    10.02.2018 22:35
    000
    Divna stvar.
    Podseca malo na Arsena Dedica ali nema veze.
    Odlican je Rundek.
  • Bolero

    09.02.2018 23:45
    Grad
    Gradjansko drustvo je jedini put ove nase ritske nedodjije. Rundek to zna. I Barbara.
  • Sanja

    09.02.2018 13:17
    Nije sve u politici...
    Zato što je car, zato što je profesionalac, umetnik i čovek kome mnogi mogu samo da zavide! Kakvi maliciozni komentar (Sale Ns). Izopačeni su postali svi, u teorijama zavere, pustite umetnike da sviraju, stvaraju...da ne polude i oni i mi bez njih u ovoj ludoj zemlji. Nije sve u politici, ima nešto u muzici...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika