Kvinsi Džouns: Majkl Džekson je plagirao mnogo toga

Slavni muzički producent Kvinsi Džouns koji stoji iza niza hitova Majkla Džeksona, optužio je u intervjuu za sajt "Valčer" pokojnog "kralja popa" da je plagirao nekoliko pesama, među njima i čuvenu pesmu "Billie Jean".
"Mrzim što ovo moram da kažem javno, ali Majkl je pokrao mnoge stvari. Pokrao je mnogo pesama", rekao je 84-godišnji producent koji je učestvovao u realizaciji legendarnih Džeksonovih albuma "Thriller" i "Bad", na pitanje postoji li nešto što svet ne zna i ne razume o Majklu.
 
"Osim toga bio je makijavelist koliko god je mogao", rekao je Džouns za portal Valčer (Vulture).
 
 
"Studijski klavijaturista Greg Filingejns (dosta sarađivao sa Džounsom i Džeksonom, uključujući i album 'Off the Wall' iz 1979), napisao je deo hita 'Don't Stop 'Til You Get Enough'. Majkl je trebalo da mu da 10 odsto prava na pesmu. Ali nije", dodao je čuveni producent.
 
Upozorio je i na sličnosti između Billie Jean i pesme State of Independence, disko kraljice Done Samer, koja je bila objavljena nekoliko meseci pre Džeksonovog hita, a oba projekta je producirao sam Džouns.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika