Lijam Galager ne misli da je duet sa Robijem Vilijamsom dobra ideja

Dok Robi Vilijams hvali Lijama Galagera i njegov prošlogodišnji album "As You Were" i otkriva da bi rado snimio duet sa kolegom, bivši frontmen "Oejzisa" nije oduševljen idejom.
Robi je nedavno, u intervjuu za britanski magazin Nju mjuzikal ekspres (NME), pohvalio rad Lijama Galagera.
 
"Snimio bih pesmu sa njim. Moja omiljena pesma iz 2017. godine je njegova numera 'For What It's Worth'. Mislim da je to najbolja pesma koju su Lijam ili Noel Galager napisali u poslednjih 20 godina", kazao je Vilijams.
 
Vilijams je istakao da je reč o odličnoj numeri koja je bezvremena i univerzalna, kao i da "govori" pravo srcu.
 
 
Lijam se slaže sa kolegom, te i on misli da je pesma univerzalna, klasična i instant. Međutim, kada je reč o mogućoj saradnji dvojice umetnika, Galger izgleda nije zainteresovan, navodi NME.
 
"Sigurna sam da on to želi. Ali to se neće desiti. Mislim da to da nas dvojica pevamo zajedno ne bi bio pametan potez", odgovara Lijam Galager na pohvale i predlog kolege Robija Vilijamsa da sarađuju.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika