Aplikacija uz koju pišete kao Koen, Bouvi, Kobejn, Lenon

Projekat "Songwriters Fonts" omogućava vam da pišete uz pomoć fontova koji su napravljeni na osnovu rukopisa legendarnih muzičara.
Zainteresovani mogu da "skinu" rukopis Lenarda Koena, Dejvida Bouvija, Kurta Kobejna, Džona Lenona i Serža Gensbura, prenosi Bosonoga.
 
Svaki font je kreiran uz pomoć originalnih, rukom napisanih pisama i tekstova ovih umetnika, a dolaze uz napomenu da su "ovi fontovi samo za ličnu upotrebu". Fontovi su dizajnirani kao inspiracija za autore pesama. 
 
"'Songwriters fontovi' su kreirani kako bi muzičarima pružili inspiraciju. Pisanje pesama rukopisom uticajnih autora pomaže da se razvije imaginacija. Biti u raspoloženju kao Bouvi, Kobejn, Koen, Gensbur, Lenon, može da bude čista imaginacija, ali upravo to je poenta", piše na sajtu kreatora ovog projekta, iza kojeg stoje francuski dizajneri Nikola Demjan i Žulijen San.
 
Fontovi se mogu besplatno preuzeti OVDE.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika