Enrike Iglesias 12. i 13. maja u Ljubljani

Španski pevač Enrike Iglesias po prvi put će nastupiti u Sloveniji i to 12-og i 13-og maja u dvorani "Stožice" u Ljubljani u okviru nastavka turneje "Live".

Karte za 12. maj su odavno rasprodate, a zbog izuzetnog interesovanja, karte za drugi koncert koji će se održati dan kasnije su još uvek u prodaji.

"Postoje trenuci na bini kada moram da uzmem momenat za sebe, kada pogledam okolo i osetim energiju fanova i pozitivnu energiju koja vlada na koncertu. Svaki put kada pogledam primećujem mnoštvo nasmejanih lica koje rado pamtim, jer me uvek podsećaju koliko sam srećan kada nastupam", kazao je kralj latino popa pred nastupe u Ljubljani.

On je započeo karijeru sredinom devedesetih, prvo pod imenom Enrike Martinez, ali je kasnije nastupao pod scenskim imenom Enrike Iglesias. Sin je poznatih roditelja, bivšeg golmana Reala i pop zvezde Hulia Iglesiasa i modela Izabele Prisli.

Enrike peva uglavnom na španskom jeziku i smatra se najpopularnijim latinskim umetnikom. Prodao je više od 100 miliona albuma, izdao 10 studijskih albuma i dve kompilacije najvećih hitova. Jedna od njegovih najpoznatijih pesama "Bailando" je bila 42. nedelje na vodećoj poziciji na čuvenoj "Billboard Hot Latin Songs" listi.

Dobitnik je i više od 200 nagrada sa različitih ceremonija.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika