Na otvaranju Svetskog prvenstva u fudbalu Vil Smit i devojka iz Prištine

Himnu Svetskog prvenstva u fudbalu koje će biti održano u Rusiji interpretiraće glumac Vil Smit, a njemu će se pridružiti Kolumbijac Niki Džem, kao i Albanka Era Istrefi.
Prema pisanju Bilborda, pesma će biti objavljena 25. maja, a producent je Diplo, koji stoji iza nekih od najvećih hitova prethodnih godina poput "Lean On" i "Cold Water". 
 
Pored uspešne glumačke karijere koju je ostvario, Vil Smit je imao uspeha i u muzici osamdesetih i devedesetih godina, prvobitno u saradnji sa di-džejem Džezijem Džefom, a zatim je otpočeo i solo karijeru, piše Gardijan. 
 
Niki Džem je jedan od najvećih latinoameričkih zvezda, a njegov poslednji singl X pregledan je skoro 800 miliona puta na Jutjubu. Njegovi prethodni hitovi imali su više od milijardu pregleda. 
 
Era Istrefi proslavila se pesmom BonBon, koja je bila svetski hit. Rođena je na Kosovu i Metohiji. Na našim prostorima zapažena je kada je u centru Prištine u hramu Hrista Spasa snimila kontroverzni spot. 
 
Himna Svetskog prvenstva obično se izvodi na ceremoniji otvaranja ili zatvaranja takmičenja. Svetsko prvenstvo pre četiri godine otvorili su Pitbul i Dženifer Lopez, dok je prvenstvo 2010. zatvorila Šakira.
  • Đoko

    24.05.2018 14:00
    SrbijooooO
    Ajuj, kakva izdaja, Srbijo pokri se ušima...

    Stariji brat šta ti radi, c-c-c....
  • Bg

    24.05.2018 06:19
    Eto
    Bas nije mogla/mogao ni jedan drugi pevac, pa su bracela morala da angazuju pevaljku s Kosova...
  • alex

    23.05.2018 10:42
    o'ma
    Bojkot

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika

Ozi Ozborn optužio Kanje Vesta za krađu

Britanski muzičar Ozi Ozborn optužio je američkog repera Kanjea Vesta da je bez dozvole na svom novom albumu koristio deo iz verzije pesme nekadašnjeg rok grupe Black Sabbath "War pigs".