Dizni tužen zbog korišćenja pesama Majkl Džeksona

Kompanija koja upravlja imovinom Majkla Džeksona tužila je kompaniju "Dizni", jer je u specijalu njihove produkcije na televiziji ABC došlo do krađe intelektualnog vlasništva pevača.
Dizni tužen zbog korišćenja pesama Majkl Džeksona
Foto: Pixabay
U tužbi se navodi da se u programu "Poslednji dani Majkla Džeksona", koji je emitovan prošle nedelje, nelegalno koriste delovi "najvrednijih pesama", među kojima se navode "Billie Jean", "Bad", kao i spotovi za pesme "Thriller" i "Black and White".
 
Ista kompanija, takođe, navodi da se u programu nelegalno koriste i isečci iz dokumentarnih filmova, koji pripadaju ovoj kompaniji.
 
ABC nije odgovorila na zahtev za komentar, ali su prošle nedelje saopštili da je emitovani program deo vesti i da nije prekršio prava kompanije koja upravlja imovinom Majkla Džeksona.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika