VIDEO: Zajednički album Bijonse i Džej Zija, objavljen i spot snimljen u Luvru

Poznati muzički par Džej Zi i Bijonse sinoć su priredili iznenađenje prilikom nastupa u Londonu, objavivši da su pustili novi album u slavu njihove ljubavi.
Album "Everything Is Love" s devet numera dostupan je samo preko muzičke striming platforme Tajdal (Tidal) čiji je suvlasnik Džej Zi, i ne može se dobiti preko Spotifaja.
 
Pevačka diva i čuveni reper objavili su da izlazi njihov album na kraju koncerta u Londonu gde su nastupali u okviru turneje u Velikoj Britaniji, počete 6. juna.
 
Par je takođe objavio pažljivo koreografisan video koji se dešava u pariskom Luvru, za jednu od numera s albuma nazvane "Apeshit".
 
U jednoj pesmi koja ima nepristojan naslov Džej Zi kritikuje Gremi nagrade. On je imao najviše nominacija za dodelu Gremija ovog februara, ali je ostao bez i jedne.
 
U jednoj pesmi njihova starija ćerka Blu Ajvi se čuje kako upućuje uzvik svojim bratu i sestri, jednogodišnjim blizancima.
 
  • Deks

    22.06.2018 13:06
    Da li će biti objavljeno i to da na turneji po UK deli ulaznice besplatno jer ne može da napuni dvorane?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika