VIDEO: Tinejdžer iz publike zasvirao bubnjeve na koncertu Kilersa

Francuski tinejdžer Fransoa Ristorseli dobio je neočekivanu priliku da zasvira sa američkim bendom Kilers, na njihovom koncertu na festivalu Lolapaluza u Parizu.
Neposredno pre nego što je bend zasvirao pesmu "For Reasons Unknown" Fransoa, koji se nalazio u publici u prvom redu ispred bine, podigao je transparent na kojem je pisalo: "Mogu li ja da sviram bubnjeve?" 
 
Frontmen Kilersa Brendon Flauers je video njegovo pitanje i potom ga upitao da li zna da svira pesmu "For Reasons Unkonown". Nakon potvrdnog odgovora pozvao ga je da im se pridruži na bini. 
 
Kada se popeo, bubnjar Roni Vanuči mu je dao palice i ustupio mu svoje mesto. Sudeći prema reakcijama oduševljene publike i samog benda, Fransoa se na tom mestu odlično snašao. 
 
On je potom postavio snimak svog nastupa na Fejsbuk, uz komentar: "Moj prvi nastup bio je sa Kilersima na Lolapaluzi u Parizu! Jednostavno magično!"
 
  • Sonie

    07.08.2018 06:28
    Mora da se trudi
    Zaplakala sam gledajuci ovaj video.Koliko inostrana deca imaju ljubavi prema onkme sa cime zele da se bave. Nasa omladina nezainteresovana ni za sta.A kazu Tesla je bio nas i kazu da je Nole nas.Ne nisu...nasi nisu uporni.Nasa omladina trazi da im mama i tata obezbede sve! Pa i odlazak na koncert. Nasa omladina nije genijalna niti nasi stariji od 40.god. sede na strandu u pesku...vrh vrhova im to...
  • zoki

    27.07.2018 17:55
    bravo
    Taj dan ce pamtiti do kraja zivota i prepricavati , nadajmo se i svojim unucima !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika