VIDEO: Robyn se vraća na scenu sa pesmom "Missing U"

Švedska pevačica Robyn vratila se na scenu sa novom pesmom "Missing U".
U februaru, Robyn je najavila da će objaviti album tokom ove godine. Ovaj novi materijal dolazi nakon osam godina pauze i albuma koji je objavila 2010. godine pod nazivom "Body Talk", prenosi "Bosonoga".
 
Fanovi su se u međuvremenu obradovali pesmom "Honey", koja se pojavila u epizodi HBO serije "Girls".
 
Umetnica je rekla za "Pitchfork" da je ovaj album nešto blaži od prethodnih, što je rezultat rada sa psihologom u privatnom životu.
 
"Čitav proces stvaranja ovog albuma je mnogo drugačiji od svega što sam radila do sada. Kada sam počela da radim na njemu, sve se činilo sirovo", rekla je Robyn.
 
Odabrala je da sama piše tekstove jer je u tom slučaju mogla da postigne senzualnost koju je želela da čuje.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika

Ozi Ozborn optužio Kanje Vesta za krađu

Britanski muzičar Ozi Ozborn optužio je američkog repera Kanjea Vesta da je bez dozvole na svom novom albumu koristio deo iz verzije pesme nekadašnjeg rok grupe Black Sabbath "War pigs".